Arrangementer

Fredag d. 9. februar til lør. d. 22. december 2018: “25 – nedslag i den satiriske og humoristiske scenekunst”.

Gennem 25 nøje udvalgte nedslag fortæller Revymuseet 169 års humoristisk og satirisk teaterhistorie. Hvad har interesseret og generet danskerne så meget, at tekstforfattere og komikere har skrevet numre om det? Hvornår begyndte vi at indtage aftenkaffen til hudfletninger af politikere og os selv på tv? Hvordan ser der ud bag scenen på en stor, dansk revy? Og hvad er det med komikere og stimulanser? Publikum har været med til at vælge, hvilke personer, steder, temaer, der skulle med på udstillingen “25”, som samtidig er en jubilæumsudstilling for Revymuseet, der åbnede i 1993.

Lørdag d. 14. april 2018, kl. 15: Solisterier arrangeret af Dansk Solistforbund.

Formanden for solistforbundet Chresten Speggers præsenterer dagens solister:Liselotte Kroager og Ulf Starup, pluk fra forestillingen Længe Leve Liva. I denne kabaret portrætteres vores allesammens Liva Weel.
Det bliver en rundtur i Livas vidunderlige univers med de skøre sange fra Scalatiden bl.a. “Eskimor”, “Åh, hvor var han dog bedår’ne” og “Guldfisken”, diverse filmminder og ikke mindst de fantastiske viser, som kom fra P.H.’s hånd. Det hele krydres med små historier og anekdoter fra Livas liv.

Alm. museumsentré: 50 / senior og stud 40, under 18 og medlem af Revyvennerne gratis.

Lørdag d. 21. april kl. 15: MMM Divas Kabaret Koncert.

For femte år i træk byder vi velkommen til Marlene Dietrich, Liza Minelli og Marilyn Monroe – i virkelighedens verden Hege Fuglesang, Helen Ann Buemann og Zofia Hedvard – 3 charmerende damer med et omfattende repertoire af skønne sange, som vi alle kender. Divaerne skaber den helt rette Hollywood stemning iført fuld krigsmaling, høje hatte, fjer og blanke stiletter. De kendte klassikerne kommer frem i lyset: “Willkommen, Bienvenue, Welcome”, “Lili Marlene”, “My Heart belongs to Daddy” og mange flere, og man føler sig hensat til 30’ernes dekadente Berlin og Hollywoods stjernebesatte filmverden. Nu er chancen for et genhør med de dejlige divaer der igen, der er begrænsede pladser, så det er en meget god idé at reservere billet.

Entré: Kr. 125

Onsdag d. 23. maj kl. 16-17.30: ABC Teater-tur.

Mødested: Revymuseet, Allégade 5. På Frederiksberg Allé 98 lå ABC Teatret fra 1949-1997. Men magien fra stedet spredte sig over resten af Frederiksberg. Følg sporene af stjernerne og stemningen fra Steen Blichers Vej til Hauchsvej. Varighed ca. 1,5 time.

Alm. museums entré. kr. 50. senior og studerende kr. 40. medlemmer og unge under 18 gratis

Torsdag d. 7. juni kl. 16: Festlig åbning.

Vi åbner haven i Allégade 5 for en festlig sommer. Nyd et glas, lyt til et par revynumre, særligt arrangeret af James Price til lejligheden, og fremført af Copenhagen Phil. Det kan være en god ide at huske danseskoene til senere!

Fri entré

Mandag d. 18. juni  kl. 16. Mandagssang – syng ugen i gang.

Klaveret er rullet frem, kom og syng ugen i gang med kendte revyviser, filmmelodier og andre populære toner i haven Allégade 5. I tilfælde af dårligt vejr rykker vi ind i museet.
Entré: alm. museums entré. kr. 50. senior og studerende kr. 40. medlemmer og unge under 18 gratis

Onsdag d. 20. juni kl. 16: Teater-tur på Frederiksberg Kirkegård.

Mødested: Allégade 5. Vi går fra museet over på kirkegården og besøger nogle af de mange, store scenekunstnere, der stadig har adresse på Frederiksberg.

 Entré: alm. museums entré. kr. 50. senior og studerende kr. 40. medlemmer og unge under 18 gratis

Onsdag d. 27. juni kl. 17: Dans i haven.

Vi genopliver den gamle stemning fra Lorrys have, når der spilles op til dans til gamle revy- og filmhits. Alle kan være med, så kridt danseskoene og saml familien til en festlig, folkelig og fornøjelig aften på Allégade 5.

Entré: alm. museums entré. kr. 50. senior og studerende kr. 40. medlemmer og unge under 18 gratis
Billetbestilling:  Tlf.: 3810 2045, info@revymuseet.dk

Vi anbefaler, at du reserverer billet til afhentning på spilledagen, til de arrangementer hvor der er anført en billetpris. Til arrangementer hvor den almindelige museumsentré er adgangsgivende kan der reserveres plads. Overskydende pladser sælges i døren.

Ret til ændringer forbeholdes