Arrangementer

Særudstilling lørdag d. 11. februar til lørdag d. 22. december 2017: ‘Hvem har bukserne på? Når mænd spiller kvinder og kvinder spiller mænd’.

Den måske vigtigste meningsdanner lige nu er seniorkorrespondent Kirsten Birgit Schiøtz Kretz Hørsholm fra Den Korte Radioavis på Radio 24syv. Eller rettere: komikeren Frederik Cilius Jørgensen som er personen inde i den skrappe journalist. Fra Shakespeare over Liva Weel, Dirch Passer og Ulf Pilgaard til Søs og Kirsten og Rytteriet griner vi og fascineres af at se skuespillere og komikere spille det modsatte køn. Hvad frigør det i kunstnerne, i kunsten, men også i publikum – det handler Revymuseets særudstilling “Hvem har bukserne på? – når mænd spiller kvinder og kvinder spiller mænd” om.

 Onsdag d. 7. juni kl 10:00 og torsdag d. 8. juni kl. 19:00:

Sherlock Holmes og Dronningens kronjuveler.

Sherlock Holmes’ dødsfjende Moriarty flygter fra sin celle i Tower of London og proklamerer, at han vil stjæle Dronning Margrethes kronjuveler for næsen af Holmes. Sherlock tager imod udfordringen og iler sammen med sin tro væbner og ven Dr. Watson til København.  gør sig klar til det endelige opgør…

På Amalienborg tager handlingen fart. Prins Henriks gravhund Tilly forsvinder, men dukker op igen som cocktailpølser; dronningen skæres under et trylleshow i to stykker og bortrøves sine kronjuveler, og Dr. Watson bliver bortført. En timet, komisk, musikalsk og veloplagt tour de force af Teatret Fair Play og Dansk Rakkerpak.

Forestillingen spiller i Lorry’s Have og der er fri entré.

Fredag d. 9. juni kl. 16:00:

Frederiksberg dage: Teatertur med revymuseet på forlystelsernes Frederiksberg.

“Gå en tur med Revymuseet på forlystelsernes Frederiksberg og hør om syngepiger, ABC Teatrets lysende stjerner og Frederiksbergs centrale rolle i serierne “Klovn” og “Ditte og Louise”.” Mødested Revymuseet, turen varer ca. 1 time.

Almindelig museumsentré: Kr. 50 / 40 senior og studerende. Gratis for unge under 18 og medlemmer af Danske Revyvenner.

Lørdag d. 10. juni kl. 10:00 – 15:00:

CPH. Stage Teaterloppemarked i Lorry’s og Revymuseets haver. Kom og gør et kup.                           Gratis entré til loppemarkedet, ½ entrépris til museet.

Søndag d. 11. juni kl. 15:00: Åben omvisning i udstillingen

Kom og hør historien om den danske revy, de store tekstforfattere, de folkekære skuespillere og sangere, de spektakulære shows og de små ølkasserevyer. Om revyen som hyggelig underholdning eller nationalt samlingspunkt, om humoren som forløser og den befriende latter.

Almindelig museumsentré: Kr. 50 / 40 senior og studerende. Gratis for unge under 18 og medlemmer af Danske Revyvenner.

Onsdag d. 14. juni kl. 16:00 – 17:00: ‘Efter lukketid’ Temaomvisning i særudstillingen.

‘Hvem har bukserne på – når mænd spiller kvinder og kvinder spiller mænd’ Bliver satiren skarpere og det komiske endnu sjovere, når det formidles af en kvinde i mandetøj eller en mand i dametøj? Kig med i udstillingen og hør mere om, hvorfor vi bliver ved med at fascineres af og more os over kvinder i herretøj og mænd i dametøj.

Almindelig museumsentré: Kr. 50 / 40 senior og studerende. Gratis for unge under 18 og medlemmer af Danske Revyvenner. Bemærk: tilmelding nødvendig

Tirsdag d. 20. juni kl. 16:00: Teatertur med revymuseet: Frederiksberg kirkegård.

Frederiksberg er stedet, hvor nogle af vores største kunstnere har levet, arbejdet – og nu ligger de her for evigt. Aftenens teatertur med Revymuseet er på Frederiksberg Kirkegård, hvor museumsinspektør Rikke Rottensten fortæller om en række af dansk teaters mest markante teaterpersonligheder og største stjerner.

Almindelig museumsentré: Kr. 50 / 40 senior og studerende. Gratis for unge under 18 og medlemmer af Danske Revyvenner. Bemærk: tilmelding nødvendig

Billetbestilling:  Tlf.: 3810 2045, info@revymuseet.dk

Vi anbefaler, at du reserverer billet til afhentning på spilledagen, til de arrangementer hvor der er anført en billetpris. Til arrangementer hvor den almindelige museumsentré er adgangsgivende er det først til mølle, så kom gerne i god tid. Der kan ikke bestilles billetter til Solisterier.

Ret til ændringer forbeholdes