Det ny Tonefilmsorkester

Lørdag den 4. og søndag den 5. september kl. 14.00

Oplev en sand perlerække af de bedste sange og melodier fra Cirkusrevyens første 75 år i teltet på Dyrehavsbakken, når Det ny Tonefilmsorkester i samarbejde med Revymuseet slår dørene op og armene ud til en pokkers hyggelig koncert i Riddersalens stemningsfulde haller.

Det kommer til at gå løs med gak og løjer samt velplacerede doser eftertanke, når klassikere som ”Hvem har du kysset i din gadedør”, ”Dit hjerte er i fare, Andresen”, ”Mariehønen”, ”En lille sang uden ord”, ”Solitudevej”, ”Før vi fik bil”, ”Livets gang” (”Pensionistvisen”) og mange flere lader sig inddrage i større eller mindre uddrag. Hør også glemte perler som den poetiske ”Grønne violiner” og den noget mere jordnære ”Rock mig i roll-ongen”, som hver især på forbilledlig vis er revybørn af deres tid. Som om dette ikke var nok, vil der også med usvigelig sikkerhed blive lejlighed til at opleve medlemmer af Ebba Blakdahl-balletten i det stort anlagte ensemblenummer ”Sandpapir”.

Det ny Tonefilmsorkester er et enestående indslag på den københavnske musikscene. Orkesteret består af 35 unge musikere og sangere, bragt sammen af en fælles interesse: Glæden ved sange og melodier fra tonefilmens, radioens og fjernsynets guldalder og ønsket om at puste nyt liv i toner fra en ellers svunden tid. I mere end ti år har Det ny Tonefilmsorkester bragt deres musikglæde ud til publikum i hele landet; altid serveret med deres helt særegne blanding af højt humør, musikalsk talent og god gammeldags livsglæde. Orkesteret serverer deres musik med et altid varmt glimt i øjet, stor respekt for musikken og et smittende godt humør.

Velkommen til det hele!

Dette indlæg blev udgivet i Revy. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.