Revybutik

Revymuseets butik sælger CD’er, bøger, gamle sangkort, programmer, plakater, noder og meget andet.

DVD’er med danske film sælges for 50 kr. I butikken kan du også finde et stort udvalg af cd’er med danske kunstnere, lige fra Leo Mathiesen og Erik Tuxens Orkester til Bjarne Lisby og Rasmus Krogsgård.

 

CD-serien “Den Danske Revy”

23 cd’er der fortæller revyens historie i tekst og musik fra år 1900 – 1950
I anledning af 150-året for den danske revy besluttede Danske Populær Autorer at give tilskud til udgivelsen af 20 cd’er med originale pladeoptagelser fra perioden 1900-50 med dertil hørende revyhistorie fortalt og redigeret af Mogens Landsvig i tæt samarbejde med Ole Pilgaard. Mogens Landsvig er en institution inden for revyhistorien med sin store indsigt også i beslægtede genrer. Hans viden har glædet utallige radiolyttere igennem de 28 år han var programmedarbejder i Danmarks Radio efter at have afsluttet sin tilværelse som guitarist i Helge Jacobsen’s og bassist i Jørn Grauengaard’s orkestre.

Ole Pilgaard er seriens diskofile ekspert og tidligere ansat på Det danske Revymuseum. Museets pladearkiv er bl.a. blevet suppleret med plader fra eksperten Karl Aage Lunds private samling i Svendborg og lydteknikeren Claus Byrith har forestået overførslen af de gamle pladers optagelser til nutidens digitale cd’er.  CD’erne kan købes i museumsbutikken.

Prisen er 119,00 kr. pr. stk.

 

Nyt i butikken:

Der er lige kommet en hel sending fantastiske filmperler på DVD. Enkeltfilm koster Kr. 50 pr. stk. og bokssæt med 3 eller 4 film koster Kr. 150.- Kom forbi og kig på det store udvalg.

Bogen ‘Den sky Romantiker’ om Kai Normann Andersen er ny på hylderne til Kr. 300.-

Bogen ‘Bodil Jørgensen’ er netop kommet Kr. 300.-

Bogen ‘Cirkusrevyen’ Kr. 250.-

Bogen ‘Det bli’r vinter før end man aner’ til Kr. 200.- er tilbage i udvalget ligesom bogen om ‘Ove Sprogø’, også til Kr. 200.-

‘Halfdans Sange’ Tekster og noder, Kr. 199.-

CD ‘Helt Halfdansk’ Sange og Tosserier. Fortolket af Christian Steffensen. Kr. 119.-

‘På syngende grund’, Bjarne Lisby Sangbog med noder og becifringer. Kr. 199.-

Rodekasse med GRATIS ting: overskud fra museets arkiv, dubletter af plader, cd’er, noder, programmer og bøger.

 

Kom forbi og se, hvad vi har netop nu.