Revybutik

 

CD-serien “Den Danske Revy”

 

23 cd’er der fortæller revyens historie i tekst og musik fra år 1900 – 1950
I anledning af 150-året for den danske revy i 2000 besluttede Danske Populær Autorer at give tilskud til udgivelsen af 20 cd’er med originale pladeoptagelser fra perioden 1900-50 med dertil hørende revyhistorie fortalt og redigeret af Mogens Landsvig i tæt samarbejde med Ole Pilgaard. Mogens Landsvig var en institution inden for revyhistorien med sin store indsigt også i beslægtede genrer. Hans viden har glædet utallige radiolyttere igennem de 28 år han var programmedarbejder i Danmarks Radio efter at have afsluttet sin tilværelse som guitarist i Helge Jacobsen’s og bassist i Jørn Grauengaard’s orkestre.

Ole Pilgaard er seriens diskofile ekspert og tidligere ansat på Det danske Revymuseum. Museets pladearkiv er bl.a. blevet suppleret med plader fra eksperten Karl Aage Lunds private samling i Svendborg og lydteknikeren Claus Byrith har forestået overførslen af de gamle pladers optagelser til nutidens digitale cd’er.  CD’erne kan købes i museumsbutikken.

Prisen er 119,00 kr. pr. stk.

Nyt i butikken:

Ny bog om Victor Borge : ‘Før Børge blev til Borge’ med cd med Børge Rosenbaums pladeindspilninger fra 1936 – 1940 indlagt. Særtilbud i museumsbutikken Kr. 110.- (normalpris 151)

Vi har altid et stort udvalg af bøger, noder, cd’er, film og meget, meget andet…

Rodekasse med GRATIS ting: overskud fra museets arkiv, dubletter af plader, cd’er, noder, programmer og bøger.

Kom forbi og se, hvad vi har netop nu.