Revyhistorisk arkiv

Revymuseets omfattende arkiv rummer en række effekter og kostumer samt en righoldig samling af billeder, scrapbøger, noder, originale manuskripter og tekster samt plakater og programmer fra revyens oprindelse i 1849 til idag.

Museet er nu i gang med at registrere sin omfattende samling i Kulturministeriets registrerings database. Det er en langvarig process, som ikke forventes afsluttet i dette årti, men mængden af tilgængeligt materiale vokser dag for dag.

Klik på linket for at se de effekter vi har registreret  og følg med efterhånden som registreringen skrider frem Revymuseets samling

 

Aflevering af genstande og materialer til Revymuseet

Revymuseet får mange henvendelser angående aflevering og donationer af materiale til museets samling. Det er vi meget glade for, men vi er et lille museum, og derfor kan vi kun modtage materiale efter forudgående aftale.

Indlevering af effekter og andet med relevans for Revymuseets samling og område kan kun ske efter aftale med museumsinspektør Rikke Rottensten. Ring til os på forhånd og tal med Rikke Rottensten eller skriv på rro@frederiksbergmuseerne.dk med en beskrivelse af genstanden/genstandene, eventuel proveniens (dvs. hvem den fx har tilhørt, hvor den stammer fra eller anden fakta) og vedhæft meget gerne et foto også.