Revyhistorisk arkiv

Museets omfattende arkiv rummer en række effekter og kostumer samt en righoldig samling af billeder, scrapbøger, noder, originale manuskripter og tekster samt plakater og programmer fra revyens oprindelse i 1849 til idag.

Hertil kommer den store samling af lydoptagelser fra de tidligste valser over lakpladerne og LP’erne til CD’erne. Samlingen rummer desuden en lang række lyd- og filmoptagelser af revyforestillinger fra de senere årtier.

Museets arkiv kan benyttes af publikum efter nærmere aftale.

 

Aflevering af genstande og materialer til Revymuseet

Revymuseet får mange henvendelser angående aflevering og donationer af materiale til museets samling. Det er vi meget glade for, men vi er et lille museum, og derfor kan vi kun modtage materiale efter forudgående aftale.

Indlevering af effekter og andet med relevans for Revymuseets samling og område kan kun ske efter aftale med museumsinspektør Rikke Rottensten. Ring til os på forhånd og tal med Rikke Rottensten eller skriv på rro@frederiksbergmuseerne.dk med en beskrivelse af genstanden/genstandene, eventuel proveniens (dvs. hvem den fx har tilhørt, hvor den stammer fra eller anden fakta) og vedhæft meget gerne et foto også.